اجرا و تجهیز لوله کشی استنلس استیل مناسب برای:

  • صنایع غذایی
  • صنایع خوراکی لبنیات
  • صنعت داروسازی
  • صنایع شیمیایی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی
  •  کارخانجات تولید کره حیوانی و کره گیاهی (مارگارین)
  • خطوط تولید لبنیات نظیر شیر ، دوغ ، ماست ، پنیر و…
  • شرکت های داروسازی نظیر آب خالص PW ، آب قابل تزریق WFI و…

نمونه اجرای لوله کشی استنلس استیل

اجرای لوله کشی استنلس استیل

دپارتمان قهرمانی مفتخر است با در دست داشتن متخصصین لوله کشی استیل و جوش آرگون آماده خدمت رسانی در زمینه لوله کشی استنلس استیل مناسب برای انواع کارخانجات مواد غذایی، صنایع شیمیایی و دارویی و بهداشتی با بهترین کیفیت ممکن در این صنعت تخصصی می باشد، کافیست برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه این سرویس در دپارتمان قهرمانی با شماره تماس های مجموعه در ارتباط باشید:

تلفن: ۰۲۸۹۱۰۰۵۱۹۱

برقراری ارتباط با واحد فروش داخلی ۱

برقراری ارتباط با واحد طراحی و مشاوره داخلی ۲

برقراری ارتباط با واحد خدمات و پشتیبانی داخلی ۳

برقراری ارتباط با واحد مالی و اداری داخلی ۴

  • ایمیل: info@ghahremanishop.com
  • آدرس فروشگاه: قزوین ، نادری شمالی ، نبش کوچه شیر خورشیدی پ۲۵۷
  • آدرس انبار: بلوار بهشتی ، روبروی پارک دهخدا ، جنب لشکر ۱۶ زرهی 
  • کدپستی : ۳۴۱۳۷۷۴۷۴۷

هزینه، قیمت و دستمزد لوله کشی استیل با جوش آرگون

اتصالات لوله کشی مخازن استیل

آشنایی با استنلس استیل؟

با اضافه کردن مقدار کمی کروم به فولاد معمولی استنلس استیل تولید می شود. البته ترکیبات دیگری نیز در این فولاد وجود دارد که برخی از خواص استیل را تغییر می دهد. به عنوان مثال وجود نیکل در این فولاد سبب فرم دهی، شفافیت و استحکام بالای این فولاد در برابر حرارت بالا می شود. به دلیل وجود کروم در ترکیبات این استیل چنان چه در مجاورت اکسیژن هوا قرار گیرد به اکسید کروم تبدیل می شود. زمانی که این ترکیب بر روی استیل می نشیند از زنگ زدگی استیل جلوگیری می کند. با وجود سختی پوشش ایجاد شده بر روی استیل ممکن است این پوشش به دلایل مختلفی دچار خوردگی شود و چنان چه اکسیژن کافی در محیط نباشد، اکسید کروم تولید نمی شود و به تدریج دچار زنگ زدگی می شود.

ویژگی های فلز استیل عبارتند از: دوام بالا، هزینه نگهداری اندک، قابل بازیافت.

فلز استیل خواص بیشماری دارد که عبارتند از: دوام بالا در برابر خوردگی، شکل زیبا، مقاومت در برابر حرارت و تولید محصول آسان و...

آشنایی با استنلس استیل؟
آشنایی با استنلس استیل؟

تقسیم بندی استنلس استیل؟

استنلس استیل به ۴ گروه تقسیم می شوند که عبارتند از:

استیل های نگیر از ترکیب آهن، کروم، نیکل و کربن تشکیل شده است که خاصیت غیر آهن ربایی دارد.

استیل های بگیر از ترکیب آهن، کروم و کربن کم تشکیل شده و خاصیت آهن ربایی دارد.

استیل های مارتنزیت متشکل از آهن، کربن با مقدار بیشتر از گروه ۲ و کروم است و خاصیت سختی پذیری بالایی دارد.

استیل های دوبلکس متشکل از آهن، کروم و نیکل است. علاوه بر این که خاصیت آهن ربایی دارد دارای درجه حرارت معمولی نیز می باشد.

جوشکاری استیل چیست؟

جوشکاری استیل از سال 1954 با محافظت گاز (CO2) ابداع گردید. جوشکاری استیل همواره رو به رشد بوده و روز به روز با دستگاه های مدرن تر و پیشرفته تر در بازار عرضه می شود. در حال حاضر پرکاربردترین روش جوشکاری استیل، جوشکاری استنیل با گاز به روش (TIG) میباشد گه امروزه این روش جوشکاری استیل به حرفه‌ای کاربردی در صنعت و تولیدات مختلف تبدیل شده است.

از آن جایی که در تمامی نقاط کشور باید صنعت در حال تولید و پیشرفت باشد پس باید شرایطی را مهیا ساخت که راه اندازی کارخانه ها و صنایع در هر شرایطی از آب و هوایی امکان پذیر باشد از مهمترین عواملی که فلزات را تهدید می کند رطوبت و اکسیژن است این دوعامل فلز را دچار خوردگی و زنگ زدگی می کنند اما کاربرد فولاد ضد زنگ یا استنلس استیل توانسته امروزه در لوله کشی صنعتی گزینه مناسبی باشد فولاد زنگ نزن متشکل از میزان تعیین شده ای از کربن، کروم، آهن، مولیبیدن، نیکل و…می باشد که هر یک از این ترکیبات توانسته بر مقاومت و کیفیت محصول بیافزاید.

جوشکاری استیل استفاده از حرفه‌ای پرکاربرد جوشکاری در تغییر حالت استیل برای مصارف صنعتی، کشاورزی و حتی ظروف خانگی است. استفاده از روش‌هایی مثل جوشکاری استیل با اکترورد، جوش استیل (جوشکاری استیل با گاز آرگون) و موارد مشابه مسیر تغییر آلیاژ و شکل استیل را برای کاربرد‌های مختلف ایجاد کرده است.

پرکاربردترین نوع جوشکاری استیل به تولید ورقه‌های استیل با ضخامت کم برای صنعت و ساخت و ساز می‌باشد. کاربرد جوشکاری استیل در صنعت، ساخت و ساز، تولید لوازم خانگی، کشاورزی، خدمات شهری و مواردی از این قبیل بر میزان ترویج این فراوری و تغییر شکل فلز استیل تاثیر داشته است.

استفاده از ترکیبات استیل در کنار دیگر فلزات و مواد نا هماهنگ با ساختار این فلز تولیدات کاربردی را به همراه داشته است. روش‌های مورد استفاده برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب از جوشکاری استیل پس از آزمون و خطاهای مختلف در صنعت مورد استفاده قرار گرفته اند.

جوشکاری تیگ تنظیمات متعددی دارند که باید به آن ها توجه کنید. به طور کلی استفاده از تورچ تیگ شما را مجبور می کند تا عملیات جوش را آهسته انجام بدهید. در این روش همزمان باید تورچ و فیلر را در دست داشته باشید.

به طور کلی برای جوشکاری به روش تیگ دو جریان برق وجود دارد، جریان برق AC برای آلومینیوم و جریان برق DC برای سایر فلزات مناسب می باشد. بنابراین قبل از شروع عملیات جوشکاری با توجه به نوع فلز خود، میزان جریان برق مورد نیاز جهت جوشکاری استیل را باید انتخاب کنید.

دپارتمان فنی و مهندسی قهرمانی با سال ها تجربه و با استفاده از کادر مجرب، متخصص و کار آمد، خدمات خود را در زمینه ی جوش استیل با بالاترین کیفیت و کم ترین زمان و هزینه به مشتریان خود ارائه می دهد. کافیست به بخش تماس با ما رفته و از طریق شماره های تماس با ما در ارتباط باشید.

جوشکاری استیل چیست
جوشکاری استیل چیست

مناسب ترین روش جوشکاری قطعات استنلس استیل

برای انتخاب جوشکاری استنلس استیل با یک روش مناسب اول باید به این نکته توجه کنید که چه کاربردی از جوشکاری برای شما در اولویت قرار دارد. چنانچه صرفه جویی در هزینه ها مد نظر شماست و اولویت شما کاهش هزینه ها است، جوشکاری نقطه ای بهترین گزینه است. اما چنان چه مقاطعی که قصد جوشکاری آن را دارید نازک است و نیاز به ظریف کاری می باشد، جوشکاری تیگ گزینه بهتری است. به غیر روش های جوشکاری های گفته شده روش های دیگری هم وجود دارد که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند؛ این روش ها عبارتند از: جوشکاری قوس الکتریکی پلاسما، جوشکاری اصطکاکی، جوشکاری قوس الکتریکی با الکترود پوشش دار و ...

معرفی روش‌های جوشکاری استیل؟

روش‌های مختلف جوشکاری استیل وابسته به مصارف کاربردی و دستگاه استفاده شده در این عملیات نامگذاری و قابل شناسایی هستند. علاوه بر سه روش اصلی جوشکاری استیل یعنی (TIG)، نقطه ای و (MIG) به روش‌های رایج دیگر در این مسیر می‌توان اشاره داشت. 

جوشکاری استیل با گاز به روش TIG

کیفیت بالا، قابلیت انعطاف پذیری و طول عمر از ویژگی‌های این روش جوشکاری استیل است. در این روش از فرآیند جوشکاری فولاد ضد زنگ در حرارت پایین استفاده می‌شود. گاز آرگون در صورت نیاز در این جوشکاری برای محافظت داخلی و خارجی با گازهای هلیوم و هیدروژن ترکیب می‌شود. این روش به نسبت MIG پیچیده تر است. تنظیمات متعدد ماشین‌های کاربردی در این روش جوشکاری آن را به امری تخصصی تبدیل کرده است.

جوشکاری استیل با گاز به روش نقطه‌ای

یکی از در دسترس ترین و ارزان ترین روش‌های جوشکاری استیل نقطه ای بوده که با جریان الکتریسته به راحتی صورت می‌گیرد. این نوع جوشکاری در نقطه پایین ذوب فلز انجام شده و از کج شدگی آن جلوگیری می‌کند.

جوشکاری استیل با گاز به روش MIG

جوشکاری استیل با گاز محافظ (GMAW) که به آن MIG یا قوسی گفته می‌شود،یک فرایند نیمه اتوماتیک است. قوی بودن اتصال دو قطعه مستلزم اصولی انجام شدن فرآیند جوشکاری در این روش است. این فرآیند از گاز محافظ غنی از آرگون و سیم الکترود استفاده می کند. به نسبت روش TIG سریعتر بوده و تحت شرایط ساده تری قابل انجام است. در این روش نیاز به تخصص بالا برخلاف روش ابتدایی حس نمی‌شود.

جوشکاری استیل با برق

در این روش از جریان برق تحت تاثیر دستگاه‌های مخصوص و کاربردی برای جوشکاری استیل با درجه مقاومت بالا استفاده می‌شود. امروزه این روش جوشکاری استیل به حرفه‌ای کاربردی در صنعت و تولیدات مختلف تبدیل شده است.

جوشکاری استیل با ضخامت کم

از این روش جوشکاری استیل برای ترمیم و تعمیر بدلیجات و نقره استفاده می‌شود. در این حالت از روش کاربرد گاز آرگون در جوش استیل (GTAW) و یا جوشکاری لیرزی (LBW) برای ظرافت کار استفاده می‌شود.

جوشکاری استیل با فلزات مختلف

جوشکاری استیل با قلع، جوشکاری استیل به مس و دیگر فلزات مثل تیتانیوم برای تعمیر و تهیه لوازم استیل با ترکیبات فلز کاربرد دارد. این قبیل جوش استیل با دستگاه‌های مخصوص و ظرافت خاصی انجام می‌شود. می‌توان این روش را زیر مجموعه جوشکاری استیل با ضخامت کم دانست.

جوشکاری استیل با اکسی استیلن

این روش جوشکاری که به آن جوشکاری گاز اکسی استیلن گفته می‌شود بسیار قدیمی و کاربردی بوده و برای مصارف صنعتی بسیار کاربرد دارد. عمل جوشکاری استیل با گاز اکسی استیلن با تجهیزات مخصوصی امکان پذیر است.

جوشکاری ورق نازک استیل

این روش جوشکاری با توجه به میزان ضخامت ورقه استیل و گروه بندی آن صورت می‌گیرد. در حالت کلی جوشکاری ورق استیل با وجود دو نوع محافظ بصورت‌ های زیر قابل انجام است.

  • محافظ جامد با فلاکس

روش جوشکاری دستی ورق استیل با الکترو (SMAW)، روش جوشکاری ورق استیل با فیلر توپودری (FCAW) و وش جوشکاری ورق استیل زیر پودری (SAW)

  • محافظ گازی

روش جوشکاری ورق استیل با تنگستن و گاز محافظ (GTAW) و روش جوشکاری ورق استیل با فیلر ذوب شونده و گاز محافظ (GMAW)

همانطور که از نام این روش‌های جوشکاری استیل پیداست، در حالت اول جوشکاری بصورت جامد و دوم تحت محافظت گازهای هلیوم، آرگون و مواردی مشابه صورت می‌گیرد

جوشکاری استیل با co2

جوشکاری استیل در این روش تحت محافظت گاز دی اکسید کربن انجام می‌شود. این روش از ابتدایی ترین روش‌های جوشکاری استیل به شمار می‌آید که قدمتی به اندازه سال 1954 میلادی دارد. امروزه به جای این گاز از آرگون در جوش استیل استفاده می‌شود.

جوشکاری استیل با الکترود

روش جوشکاری استیل با الکترود نگاهی به تاثیر تغییر تجهیزات در شکل گیری روش جوش استیل دارد. این روش بنا به برقراری شرایط مطلوب مثل موجود بودن الکترود‌های آلیاژی متنوع و گوناگون، عدم نیاز به گاز محافظ، ارزانی دستگاه جوشکاری استیل و عدم نیاز به تخصص بالا بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. روش جوشکاری استیل 304 با تجهیزات سیم جوش استیل 304 را می‌توان زیر مجموعه‌ای از نحوه جوشکاری استیل با الکترود برشمرد.

جوشکاری استیل با اینورتر

اینوتر نمونه‌ای از دستگاه‌ها و قطعات کاربردی برای جوشکاری استیل می‌باشد. از این رو انجام جوشکاری با این تجهیزات را به این نام شناخته شده است.

جوشکاری آرگون استیل

جوشکاری آرگون روی استیل یکی از انواع سبک‌های جوشکاری روی استیل بوده که مزایا و معایب مخصوص به خود را داراست. در جوش آرگون که نمونه‌ای از جوشکاری (TIG) بوده که از محافظت گاز آرگون برای فرآیند جوشکاری استفاده می‌شود.

جوشکاری ظروف استیل

یکی از نمونه‌های پرکاربرد جوشکاری استیل استفاده از آن در ترمیم، تعمیر و تولید ظروف با جنس استیل است. روش جوش استیل به استیل و مس در این نمونه بسیار کاربرد دارد.

جوشکاری زیر پودری استیل

این روش برای جوشکاری مقاطع ضخیم در نظر گرفته شده که با لوازم مخصوص به خود مثل انواع پودر جوشکاری همراه است. در تهیه ورقه‌های استیل از این روش استفاده می‌شود.

تجهیزات جوشکاری با استیل؟

دستگاه جوش استیل

به جهت جوشکاری استیل دستگاه‌های مختلفی طراحی و تولید می ‌شود. استفاده از بهترین دستگاه جوش استیل می‌‌تواند به شما کمک کند تا فرایند جوش استیل را به بهترین نحو انجام دهید. امروزه انواع دستگاه‌های جوش استیل با کاربردهای متفاوت طراحی و تولید می‌شوند. به‌ طور کلی از مهم‌ترین تجهیزات در فرآیند جوشکاری استفاده از دستگاه جوشکاری مناسب خواهد بود. این دستگاه‌ها که در صنعت و تولید کاربرد فراوان دارند در طرح‌ها و ظرفیت‌های گوناگون و متناسب با نیاز مصرف کننده طراحی و تولید می‌شوند. مصرف کننده بسته به نیاز خود باید دستگاه جوشکاری استیل را تهیه کند. امروزه انواع دستگاه جوشکاری پرتابل با ظرفیت کم مورد استفاده مصرف کنندگان خود قرار می‌گیرند.

سیم جوش استیل

برخی از فرآیندهای جوشکاری استیل نیاز به سیم جوش‌های متناسب و کاربردی خواهند داشت. امروزه سیم جوش استیل جهت جوشکاری در فلزاتی مانند فولادهای آستینی مقاوم به حرارت مورد استفاده قرار می‌‌گیرند. علاوه بر این نوع دیگری از سیم جوش های استیل متناسب با نیاز کاربران جهت جوشکاری بر روی فولادهای زنگ نزن مارتنزیتی و دوپلکس، سوپر دوپلکس مورد استفاده قرار می‌گیرند. از کاربردی‌ترین مدل‌های سیم جوش استیل می‌توان به خانواده SOLINOX 316 و SOLINOX 308 اشاره کرد. به طور کلی در برخی فرایندهای جوشکاری به عنوان ماده پرکننده از سیم جوش استفاده می‌شود.

انواع سیم جوش استیل

سیم جوش یک ماده ی پر کننده یا Filler است که در برخی روش های جوشکاری مانند GMAW ،FCAW و SAW استفاده می شود. یکی از مهم ترین نکات در انجام جوشکاری ورق و لوله استیل، بویژه جوشکاری دو استیل غیر متشابه انتخاب نوع الکترود، سیم جوش و فیلر مناسب است.در اینجا شمارا با انواع سیم جوش استیل و کاربرد آن آشنا می کنیم.

سیم جوش های SOLINOX 308 و SOLINOX 316 از پر استفاده ترین انواع محصولات سیم جوش استیل موجود در بازار هستند. هرکدام از این سیم جوش ها یک خانواده اند که به حروف اختصاری در آخر کلمه از یکدیگر متمایز می شوند.

 SOLINOX308 دارای 16 درصد کروم و 10 درصد نیکل بوده و در جوشکاری فولادهای 305 ، 304 ، 302 و AISI 301 مناسب است. SOLINEX308H کربن بیشتری نسبت به نوع 308 دارد و SOLINEX308L دارای کربن کمتری نسبت به نوع 308 می باشد.

افزودن کربن خصوصاً در درجه حرارت های بالا باعث افزایش استحکام و مقاومت بیشتر در برابر خزش می شود. از طرفی کاهش کربن نیزاحتمال بروز خوردگی بین دانه ای و ترک های ایجاد شده را به میزان زیادی کاهش می دهد.

SOLINEX316 دارای 5/18 درصد کروم، 5/ 12 درصد نیکل و 5/2 درصد مولیبدن که باعث افزایش مقاومت در برابر حرارت و خزش می شود، می باشد. از این نوع سیم جوش در جوشکاری فولاد با درجه حرار بالا و جوشکاری فولاد های ضد زنگ سری AISI316 و شبیه آن ها بکار می رود. این خانواده از سیم جوش نیز دارای نوع L و H است که به ترتیب دارای میزان کربن کمتر و بیشتری نسبت به نوع 316 می باشند. وجود درصد کربن بالاتر در این نوع موجب افزایش مقاومت در برابر خزش و استحکام کششی بیشتر می شود. از طرف دیگر میزان کمتر کربن موجب کاهش خطر خوردگی شده و در جوشکاری بلبرینگ آستنیتی کم کربن از آن استفاده می شود و باید توجه داشت که نوع L مقاومت کمتری نسبت به نوع H از خود نشان می دهد.

ژل جوشکاری استیل

ژل تمیزکننده استیل یکی از پرکاربرد ترین لوازم برای جوشکاری استیل است. پس از انجام عملیات حرارتی در جوشکاری از این روش برای تمیز کردن ناحیه جوش استیل استفاده می‌شود.

مصارف کاربردی جوشکاری استیل؟

جوشکاری استیل با هدف انجام ترکیبات موثر روی اصل استیل با دیگر فلزات برای رسیدن به محصولات و خدمات کاربردی ارائه شده است. تعمیرات لوازم استیل، تهیه انواع ظروف استیل با طرح‌های مختلف، صنعت و تولیدات فلزی برای ساختمان سازی، کشاورزی و تاثیر جوشکاری استیل در صنعت غذا و دارو همگی نشانه‌ای از کاربرد فراوران این قبیل اقدامات می‌باشد.

نوع گاز جوش استیل؟

نوع و درصد گاز به نوع جوشکاری بستگی دارد برای کسب بهترین نتیجه همیشه از ترکیب گاز دی اکسید کربن 2 درصد و گاز آرگون 98 درصد استفاده کنید. برای جوشکاری MIG نیز از ترکیب گاز هلیوم 90 درصد و آرگون 10 درصد استفاده کنید.